Stílus
Természetes anyagok, visszafogott színek, meghittség jellemzi a country stílusú hálószobát. Érdemes ellesni néhány ötletet a legjobbakból. »
Stílus
Ha légies, elegáns stílusban szeretnénk lakásunkat berendezni, döntsünk a könnyed, rendkívül finom francia stílus mellett. Jellemzők és praktikák. »
Stílus
Természetesség, mint önálló stílus? Egyáltalán nem túlzás. Lehet egy lakás modern vagy klasszikus stílusú, a természetesség mindig fontos szempont. »
Stílus
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a minimalizmus bölcsőjét valahol a japán Zen filozófia környékén ringatták. A hasonlóság nyilvánvaló. »
Stílus
A dél-francia vidék jellegzetes lakberendezési stílusát azok is szívesen látják otthonukban, akik nem jártak errefelé, de megidéznék ezt a hangulatot. »
Stílus
A shakerek – tudtukon kívül – az ökonomikus szemléletű lakberendezés alapjait rakták le több mint 200 évvel ezelőtt. Melyek a stílus jellegzetességei? »
Stílus
A hálószobában ébredünk, és itt térünk nyugovóra, fontos tehát, hogy reggel frissek legyünk, este meg lazítsunk. Ezért lényeges a megfelelő stílus.  »
Stílus
Vajon mitől annyira vonzó a dermesztően hideg, sötét telek és a rövid, langyos nyarak jellemezte északi vidékek lakberendezési stílusa? »
Stílus
Kicsit ilyen, kicsit olyan, eklektikus – gondoljuk, ha nehezen meghatározható, kevert stílussal állunk szemben. A keveredés pedig előnyös. »
Stílus
A szigetország lakberendezése formák és anyaghasználat tekintetében is példaként szolgál a nyugat számára. A minimál stílus alapjai is innen erednek. »
Stílus
Ideje újragondolnunk, hogy valójában mit értünk a „klasszikus” fogalmán. A hagyományos elrendezést kortárs kiegészítőkkel varázsolhatjuk modernné. »
Stílus
Nem minden skandináv stílus, ami annak látszik. Vannak azonban sajátos jegyek, melyek mással össze nem téveszthetővé teszik ezt a stílust. »
Stílus
Kutatómunkát is végezhetnénk, mitől olyan vonzó a trópusi stílus itt, a mérsékelt égövön. Talán, mert az örök napsütés illúzióját kelti. »
Hálószoba
Csábítóan hívogató, budoárszerű vagy meghitten kuckós, esetleg minden zavaró tényezőtől elzárt? Ha választottunk, rendezzük be, ahogy mi szeretnénk. »
Stílus
A minimalizmus ellensúlyaként néhány éve ismét divatba jött a barokk pompa, persze 21. századi átiratban. Úgy tűnik, új divatnak nézünk elébe. »
Stílus
A vintage stílust mindenkinek ajánljuk, aki szeret a bolhapiacon régi tárgyak után kutatni, ósdi bútort felújítani vagy vonzódik a régies hatású darabokhoz. »
Stílus
Kinek ne tetszene, ha lakásában szinte minden néhány gombnyomással, távirányítással működne? A technikához pedig illő berendezés is dukál. »
Stílus
Telt színek, dúsan mintázott bútorok, finom textilek - az első benyomásaink egy indiai enteriőrről. Tippek, miképpen integráljuk ezt saját lakásunkba. »
Stílus
Van, akit a színek, mást a formák, vagy az összhatás, ragadnak meg az arab stílusban. Pillantsunk be az orientális stílusú enteriőrök világába. »
Stílus
Érthető, ha a stresszes nagyvárosokkal szemben egyre többen a vidéki élet nyugalmát választják. Ehhez azonban ilyen stílusú lakás dukál. »